• Головна
  • Новини
  • ПАТ "Центренерго" завершила підготовку резервних потужностей. Будь-якої миті, на вимогу диспетчера, енергоблоки компанії готові надати додаткових 690 МВт електроенергії
ПАТ "Центренерго" завершила підготовку резервних потужностей. Будь-якої миті, на вимогу диспетчера, енергоблоки компанії готові надати додаткових 690 МВт електроенергії

Йдеться про три додаткових блоки, які ввели в роботу після поточного ремонту. Він тривав від 2-х до 4-х місяців. І тепер, у будь-який момент, за вимогою диспетчера, резерв може бути під’єднаний до мережі ОЕС України. Це дозволяє збільшити потужність та надійність енергосистеми на додаткові 690 МВт. 

Станом на цей час, обидві ТЕС ПАТ «Центренерго»: «Зміївська» та «Трипільська», працюють у штатному режимі, генерують електроенергію у відповідності до комерційного графіку та підтримують балансуючий режим. Відновлювальні роботи та підготовка до осінньо-зимового періоду всіх об’єктів підприємства триває відповідно до графіків, затверджених Міненерго. 

Завдяки злагодженій роботі нової команди ПАТ «Центренерго» та за підтримки Уряду, профільного міністерства, Офісу Президента, безпрецедентну за масштабами ремонтну кампанію вдасться завершити вчасно. 

Старт опалювального сезону компанія забезпечить запланованою кількістю енергоблоків.