• Головна
  • Новини
  • ПРИВІТАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ДИРЕКТОРА АНДРІЯ ЧУРКІНА З НОВИМ РОКОМ
ПРИВІТАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ДИРЕКТОРА АНДРІЯ ЧУРКІНА З НОВИМ РОКОМ

Незламні колеги, нескорені українці! 

Ми з вами пережили ще один рік війни. На нас пускали усі можливі типи ракет та тисячі дронів, нас намагалися занурити в холод і темряву.  Важко було всім. Військовим, які стримували нескінчену ворожу навалу і крок за кроком звільняли наші землі. Цивільним, які готували їжу на туристичних пальниках та грілися від свічок. Енергетикам, які під обстрілами, на морозі, цілодобово лагодили розтрощене обладнання, замінювали порвані дроти та зруйновані опори. 

Утім, ми - вистояли і стали ще сильнішими.  

Від себе особисто, хочу подякувати усім вам за підтримку і віру в нас, енергетиків! 

Хочу подякувати своїм колегам, неймовірним людям, які працюють в «Центренерго». Кожному!   Слюсарям-ремонтникам, монтажникам,  диспетчерам, інженерам, технікам, керівникам підрозділів, директорам станцій.  Команді, яка мужньо тримає енергетичний фронт. Пишаюся, що у таких надскладних умовах, коли росіяни, бомбили наші ТЕС, ми не просто захищалися, ремонтували і відновлювали розтрощене - ми поставили амбітну ціль: енергетична міць і енергетична незалежність держави! І зараз, я можу з гордістю сказати: за час роботи нашої команди нам вдалося збільшити нашу генерацію вдвічі, і вийти на довоєнний рівень. Йдеться, про 2014 рік! Вперше, за всі ці роки працюємо такою потужністю, яку мали ще до першої навали північного сусіда.

Ми консолідували виробників вугілля на внутрішньому ринку, які зайняли державницьку позицію і забезпечують «Центренерго» паливом.  Також, ми домовились із європейським компаніями, які нам постачають великі обсяги вугілля.

Завдяки професійним та злагодженим діям нашої команди, майже вдвічі зросла дохідна частина від реалізації електроенергії та послуг теплопостачання. Ми зберегли кваліфікованих працівників, і у складних умовах вчасно виплачуємо заробітну плату, перераховуємо податки, допомагаємо ЗСУ. Ми маємо дбати про тих, хто боронить країну та тримає енергетичний фронт! 

Звісно, в нас не було би таких успіхів без сприяння та допомоги Офісу Президента, Служби безпеки України, Фонду держмайна та Міністерства енергетики ! Я вдячний кожному, хто на своєму місці виборює світле майбутнє для всіх нас, для нашої країни! Доскону вдячний тим, хто заплатив за це найвищу ціну. Низький уклін і вічна пам'ять! 
Нехай прийдешній рік буде роком повернення того, що у нас вкрав ворог! Віримо у це! Працюємо! Підтримуємо армію! 

Андрій ЧУРКІН, генеральний директор ПАТ «Центренерго»