• Головна
  • Новини
  • Центренерго розпочало ремонтну кампанію по підготовці до майбутнього опалювального сезону
Центренерго розпочало ремонтну кампанію по підготовці до майбутнього опалювального сезону

Не зважаючи на масштаби руйнувань внаслідок ракетних ударів рф по будівлям, спорудам та устаткуванню Зміївської та Трипільської ТЕС, ПАТ «Центренерго»  розпочало планові ремонти енергогенеруючого обладнання.

Компанія закінчила складний опалювальний сезон і готується до наступного, який буде не легшим, але енергетики готові докласти максимум зусиль аби якнайкраще підготуватися до майбутньої зими.

Ремонтна кампанія спрямована на підвищення надійності та ефективності електростанцій та забезпечення достатнього резерву генеруючих потужностей для проходження опалювального сезону та забезпечення споживачів необхідною кількістю електричної енергії.

Підготовка до ремонтів почалася ще з кінця 2022 року, але через обстріли енергетичної інфраструктури Товариство додатково запланувало відремонтувати обладнання, що було пошкоджене минулої зими.

Попри складний фінансовий стан підприємства,  вирішення питання зниження екологічного навантаження на навколишнє середовище залишаються на особливому контролі керівництва компанії. В рамках ремонтної кампанії виділені значні кошти на ремонти електрофільтрів та газоочисного обладнання заради покращення стану навколишнього середовища та атмосферного повітря регіонів присутності.