• Головна
  • Новини
  • ВАЖЛИВО ЗНАТИ ПРАВДУ: УСІ ТЕС «ЦЕНТРЕНЕРГО» ЗАБЕЗПЕЧЕНІ ВУГІЛЛЯМ ДО КІНЦЯ ОПАЛЮВАЛЬНОГО СЕЗОНУ!
ВАЖЛИВО ЗНАТИ ПРАВДУ: УСІ ТЕС «ЦЕНТРЕНЕРГО» ЗАБЕЗПЕЧЕНІ ВУГІЛЛЯМ ДО КІНЦЯ ОПАЛЮВАЛЬНОГО СЕЗОНУ!

Сьогодні ми змушені не лише виборювати у темряви кожен кіловат, а й протистояти брехні, що час від часу зʼявляється  в нашому інформаційному просторі.
 
Днями, видання «ZN. UA» оприлюднило маніпулятивну статтю:  «ПОЛОВИНУ ОПАЛЮВАЛЬНОГО СЕЗОНУ ПРОЙДЕНО. ПРОМІЖНИЙ РЕЗУЛЬТАТ». 

Автор, Ігор Маскалевич, спочатку  розповідає про успішне проходження половини опалювального сезону, а потім, геть безпідставно, кидає тінь на підприємства та людей, які цей успіх забезпечили.   

Кореспондент бере на себе відповідальність робити певну «аналітику», геть не володіючи інформацією. Ба більше, він і не намагався дізнатися про стан справ із накопиченням вугілля на підприємствах, про які він пише. Жодного офіційного запиту до «Центренерго» ані від видання «ZN. UA», ані від нього особисто, з цього приводу, -  не було. 

Також, вочевидь, журналіст не читав інформацію, яку «Центренерго» дає на своїх офіційних ресурсах. 

«ЦЕНТРЕНЕРГО» повідомляє: УСІ наші теплоелектростанції забезпечені вугіллям до кінця опалювального сезону, згідно діючих контрактів!  

Ми вкотре закликаємо журналістів оперувати лише перевіреними та достовірними даними. Керівництво «Центренерго» відкрите до співпраці та діалогу. 

Наша мета – надавати правдиву  та об'єктивну інформацію. Аби не давати ворогові жодного шансу посіяти паніку серед українців та зневіру в тих, хто виборює для них світло та тепло.
 
#ЗдолаємоТемрявуРазом