• Головна
  • Новини
  • ВТРИЧІ ЗБІЛЬШИЛИ ЗАПАСИ ВУГІЛЛЯ НА СКЛАДАХ НАШИХ ТЕС, У ПОРІВНЯННІ З ОПАЛЮВАЛЬНИМ СЕЗОНОМ 2023 РОКУ
ВТРИЧІ ЗБІЛЬШИЛИ ЗАПАСИ ВУГІЛЛЯ НА СКЛАДАХ НАШИХ ТЕС, У ПОРІВНЯННІ З ОПАЛЮВАЛЬНИМ СЕЗОНОМ 2023 РОКУ

Наша команда працює на «Центренерго» усього пʼять місяців. Утім, за цей час нам вдалося зробити неймовірне. У це мало хто вірив, але: під час війни, під час енергетичного терору - ми наповнили вугіллям склади наших ТЕС, які були спустошені попередніми менеджерами.  

Нині до наших сховищ активно їде вугілля  з усіх вітчизняних шахт, а також, імпорт. Наші ТЕС спалюють менше палива, ніж надходить на склади. 

Ми на 30 відсотків перевиконали план із накопичення вугілля! 

Також, ми майже втричі, на 250 відсотків, збільшили виробничі потужності, у порівнянні з минулим опалювальним сезоном. Ба більше, востаннє таким складом обладнання компанія працювала 10 років тому: тобто ще у мирній Україні!

Усі ці результати - надзвичайно важливі для забезпечення стабільної та надійної роботи української енергосистеми. Адже окрім виробництва електроенергії , наші ТЕС грають важливу роль у балансуванні енергомережі в пікові періоди. 

«Цей успіх, без перебільшення - історичний рекорд для підприємства. За цими цифрами - титанічна робота людей, які змогли налагодити, зруйновані війною та недовірою до попередніх керівників, партнерські стосунки з нашими колегами у вугільній галузі. Це також і демонстрація єдиної та непохитної державницької позиції: Офісу Президента, Служби Безпеки України, Фонду державного майна та Міністерства енергетики. Ми цінуємо кожного,  хто разом з нами долає складні виклики», - Андрій Чуркін, генеральний директор ПАТ «Центренерго».

Товариство продовжує виконувати свої зобов’язання перед українським народом та забезпечує домівки й підприємства електроенергією та теплом. 

Ми не зупиняємося на досягнутому. На обʼєктах «Центренерго» триває безпрецедентна ремонтна кампанія, ми й далі плануємо  нарощувати генерацію.  

Працюємо задля ПЕРЕМОГИ!