• Головна
  • Новини
  • Збільшили зростання дохідної частини в ІІІ кварталі 2023 року в порівнянні з аналогічним періодом минулого року
Збільшили зростання дохідної частини в ІІІ кварталі 2023 року в порівнянні з аналогічним періодом минулого року


Завдяки професійним та злагодженим діям нашої команди, майже вдвічі зросла дохідна частина від реалізації електроенергії та послуг теплопостачання . Це якщо порівнювати з аналогічним періодом 2022 року.

Таких результатів вдалося досягти за рахунок збільшення корисного відпуску та зростання ціни реалізації електричної енергії. У свою чергу, цьому сприяло збільшення обсягів енергогенерації. А це було би неможливо без вдалого перебігу ремонтної кампанії та забезпечення паливом роботи ТЕС.

«Постійна взаємодія з НКРЕКП, НЕК «Укренерго» та іншими органами державної влади посприяла позитивним зрушенням в частині прийняття певних регуляторних механізмів: внесення змін до формульного розрахунку допоміжної послуги та підвищенню граничних цін на сегментах ринку. І цю позитивну динаміку ми плануємо зберегти і під час проходження надскладного ОЗП», - наголосив Андрій Чуркін, генеральний директор ПАТ «Центренерго».

Слід зазначити, що за період підготовки до ОЗП 2023/2024 спеціалісти компанії ремонтують генеруюче обладнання, звели захисні споруди на критично важливих об’єктах, законтрактували перші обсяги імпортного вугілля.