Зміни у складі керівництва ПАТ «Центренерго»

14 серпня 2023 року відбулося засідання нового складу Наглядової ради ПАТ «Центренерго». Зокрема, було ухвалено рішення про зміну керівника компанії з 15 серпня 2023 року. За пропозицією основного акціонера - Фонду державного майна України, новим директором призначено Чуркіна Андрія Олександровича, колишнього керівника ПрАТ «Харківенергозбут».
 
Склад Наглядової ради, затверджений як тимчасовий, бо компанія очікує на пропозиції щодо постійно діючих кандидатів в члени Наглядової ради від іноземних партнерів, що обговорено із керівником Фонду державного майна України Рустемом Умєровим на зустрічі із послами країн Великоі Сімки.

Обраний Голова Наглядової ради Гота Андрій Олегович представив нового керівника трудовому колективу «Центренерго». Також, на 1 місяць продовжено контракти діючого складу Дирекції Товариства, аби втілити розпочаті проекти та напрацювання, що підтверджує повне взаєморозуміння у складі правління компанії та забезпечить безперервне виконання державницьких задач по підготовці компанії до проходження осінньо-зимового періоду.