• Головна
  • Новини
  • Наглядова рада ПАТ «ЦЕНТРЕНЕРГО» призначила в.о.генерального директора Віталія Довгаля
Наглядова рада ПАТ «ЦЕНТРЕНЕРГО» призначила в.о.генерального директора Віталія Довгаля

У вівторок, 12 жовтня, Наглядова ради ПАТ «ЦЕНТРЕНЕРГО» звільнила в.о. генерального директора Юрія ВЛАСЕНКА з займаної посади відповідно до поданої ним заяви за власним бажанням. Водночас, обов‘язки генерального директора покладені на Віталія ДОВГАЛЯ, який працює членом дирекції ПАТ «ЦЕНТРЕНЕРГО» з лютого 2021р.

«Наглядова рада висловлює щиру вдячність Юрію Петровичу Власенку, який очолив ПАТ «ЦЕНТРЕНЕРГО» у дуже складний період і шість місяців назад розпочав програму трансформації  Товариства у прозору системну компанію. 

За останні шість місяців підприємство підтвердило, що є стратегічним учасником ПЕК України, забезпечує стале і надійне функціонування енергосистеми нашої країни, вибудовало прозору та ефективну систему продаж електричноі енергії на Українській Енергетичній Біржі, що дало змогу забезпечити  потреби сотень тисяч споживчів.

Надійність, ефективність та прозорість стали відмінною рисою сучасного ПАТ Центренерго.

Бажаємо Юрію Петровичу успішного продовження кар‘єри, яку він планує здійснювати у енергетичній сфері приватного сектору».

Юрій ВЛАСЕНКО очолював ПАТ «ЦЕНТРЕНЕРГО», як антикризовий менеджер, з 26 лютого 2021р., коли відбулася зміна керівництва підприємства.

Він має понад 30 років досвіду на керівних посадах в енергетичній галузі нашої держави  та звання «Заслужений енергетик України».